Попов переконаний, що в День незалежності ні він, ні міліція не порушували закон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов переконаний, що в День незалежності ні він, ні міліція не порушували закон

Кримінал
207
Глава Київміськадміністрації Олександр Попов вважає, що звернувшись до суду з приводу заборони мітингів у День незалежності, не порушував закон. Не бачить він нічого протиправного і в діях столичної міліції 24 серпня.
"Наші дії були пов'язані з виконанням наших обов'язків і нашого законодавства... Ми дуже неспокійно себе почували напередодні Дня Незалежності, тому що СБУ розкрила навіть підготовку до терористичного акту", - зокрема сказав Попов, пише ЛігаБізнесІнформ.
Нагадаємо, що 26 серпня глава центрального виконкому партії Наша Україна Сергій Бондарчук звернувся до Окружного адміністративного суду міста Києва з позовною заявою про визнання протиправними дій голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова та керівництва київської міліції щодо перешкоджання мирним зборам з нагоди 20-річчя Незалежності України.
Днем раніше, 25 серпня, слідчим відділом ГУ МВС України в м. Києві було порушено кримінальну справу за фактом сутичок "між працівниками правоохоронних органів і представниками декількох політичних партій, об'єднань і організацій".
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас