Глава ФРБ Філадельфії виступає проти QE3 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава ФРБ Філадельфії виступає проти QE3

Казна та Політика
293
Глава Федерального резервного банку (ФРБ) Філадельфії Чарльз Плоссер виступає проти третього раунду кількісного стимулювання в США (QE3), зазначаючи, що його прогноз для американської економіки на 2012 рік не зазнав істотних змін за останні тижні, повідомляє агентство Bloomberg.
"Я не думаю, що це (кількісне стимулювання) дозволить вирішити проблеми, з якими ми стикається, - заявив Плоссер перед початком конференції в Джексон-Хоул. - Незважаючи на те, що темпи зростання американської економіки в першому півріччі 2011 року були більш слабкими, ніж очікувалося, мій прогноз на 2012 рік не сильно змінився".
У п'ятницю відбудеться виступ глави Федеральної резервної системи (ФРС) Бена Бернанке на щорічній конференції в Джексон-Хоул. Саме на цьому заході рік тому Бернанке дав зрозуміти, що американський ЦБ готовий провести другий раунд кількісного стимулювання (QE2), і через кілька місяців почав нову програму викупу облігацій. Тепер інвестори чекають від нього на натяки на можливість нових заходів кількісного стимулювання.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас