Кабмін закупив стільців на 398 тисяч гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін закупив стільців на 398 тисяч гривень

Казна та Політика
330
Кабінет міністрів України уклав угоду з ТОВ "Фабрика меблів ВЕЕМ" на придбання стільців, крісел та диванів за 398 тисяч гривень.
Про це повідомляє ресурс "Наші гроші" з посиланням на дані "Вісника державних закупівель".
Всього для прес-центру придбано 65 металевих стільців з оббивкою зі штучного велюру і відкидним пластиковим пюпітром. Для накопичувача придбані два нерозкладні кутові дивани без підлокітників з оббивкою зі штучного велюру.
Для кімнати переговорів придбано один диван, два крісла і 20 стільців з натуральних матеріалів під колір вишні. Диван без розкладного механізму повинен мати розмір 2,4х1,2 метра. Крісла та дивани повинні мати підлокітники, оббивку з високоякісної шкіри, можливі елементи обробки з натурального дерева, каркас дерев'яно-металевий.
У технічному завданні також вказано, що стілець для кімнати переговорів повинен являти собою "крісло з підлокітниками, виконане з масиву твердолистяних порід деревини, з елементами різьби, колір лако-фарбового покриття - вишня. Оббивний матеріал - джакард - повинен бути закріплений металевою стрічкою типу кнопки, або тасьмою.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас