ДПА: Перевірятися повинні лише підприємства з ризиками несплати податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДПА: Перевірятися повинні лише підприємства з ризиками несплати податків

Казна та Політика
497
Під час розширеної колегії в ДПА у м. Києві Глава ДПС України Віталій Захарченко доручив столичній податковій поліпшити якість доперевірочного аналізу та зменшити втручання в легальний сектор економіки. Про це повідомили в прес-службі відомства.
"Сьогодні кількість перевірок зменшено по всій країні і вам, столичним податківцям, потрібно також працювати в цьому напрямку. Перевірка повинна бути тільки в тому випадку, коли встановлені ризики несплати податків підприємством. І перевірки таких "тіньовиків" повинні мати високу результативність" , - зазначив Глава податкової служби.
За словами Віталія Захарченка, застосування ризикоорієнтованої системи відбору платників для перевірок дозволило мінімізувати втручання в легальний бізнес і зосередитися на ризикових суб'єктах господарювання. Завдяки їй у третьому кварталі кількість перевірок зменшилась на 57 відсотків при одночасному підвищенні їх ефективності.
Як повідомлялося, Глава ДПС України Віталій Захарченко під час розширеної колегії у столичній податкової доручив провести економічний аналіз, розробити "дорожню карту" і план заходів роботи податкової щодо підприємств м. Києва, які виплачують заробітну плату нижче мінімальної.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас