У Бориспільському аеропорту СБУ вилучила валізу з наркотиками на суму $100 тисяч — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Бориспільському аеропорту СБУ вилучила валізу з наркотиками на суму $100 тисяч

Кримінал
252
В аеропорту Бориспіль Співробітники СБУ спільно з Державною прикордонною службою та Київською обласною митницею перекрили канал контрабандного ввезення в Україну особливо небезпечних наркотичних засобів.
Як повідомляє прес-центр СБУ, систематичні поставки трамадолу та екстракту опію намагався налагодити 32-річний громадянин однієї з країн Центральної Азії. Колишній студент одного зі столичних державних вузів, в даний час безробітний чоловік, який живе в Києві, прибув з-за кордону в міжнародний аеропорт Бориспіль з контрабандним товаром.
Іноземець ховав трамадол в контейнерах з-під стероїдних препаратів і біологічно активних добавок, а спресований в туби екстракт опію загорнув у поліетиленові пакети та заховав під обшивкою валізи.
Під час проходження митного контролю у зловмисника правоохоронці виявили та вилучили понад шість тисяч капсул трамадолу та понад 270 грамів екстракту опію вартістю близько $100 тисяч.
Слідчі Управління СБУ в Києві стосовно контрабандиста порушили кримінальну справу за ч.2 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів) КК України.
У суботу, 6 серпня, в Києві знешкодили організовану злочинну групу наркоторговців з міжнародними зв'язками, в числі якої був відомий музикант популярної української групи. Про це повідомила прес-служба МВС.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас