Названо новий список пляжів Києва, на яких заборонено купатися — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо новий список пляжів Києва, на яких заборонено купатися

154
У Києві на сьогоднішній день дозволено відпочивати і купатися на 9 пляжах з 11 існуючих. У той же час, на двох пляжах купання заборонено.
Як повідомляє УНІАН, про це заявили в прес-службі Київської міської державної адміністрації з посиланням на комунальне підприємство "Плесо".
Заборонено купання на пляжах "Чорторий" і "Тельбин". Це пов'язано з тимчасовою невідповідністю якості води у водоймах санітарним вимогам.
У той же час, можна купатися на пляжах "Дитячий", "Венеція", "Молодіжний", "Передмісна слобідка", "Золотий", "Центральний", "Веселка", "Вербний", "Пуща-Водиця" .
При цьому в КМДА зазначили, що за результатами проведених досліджень проб води в Дніпрі рішенням Головного державного санітарного лікаря Дніпровського району від 9 серпня було знято заборону на купання на пляжах "Передмісна слобідка", "Молодіжний", "Центральний" і в зоні відпочинку "Березняки".
Крім того, забезпечено належне дозвілля і в 5 зонах відпочинку біля води: "Березняки", "Осокорки", "Редьчино", "Лісова" і "Святошин".
Нагадаємо, на початку серпня санепідемстанція тимчасово закрила всі пляжі Києва у зв'язку з тим, що вода в них не відповідала бактеріологічним нормативам.
Станом на 1 серпня купатися в Києві можна було тільки на чотирьох пляжах - "Дитячому" в Гідропарку Дніпровського району, "Тельбин" і "Веселці" на озерах у Дніпровському районі, "Чорториї" у парку Дружби народів Деснянського району. < / p>
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас