Прокуратура домоглася повного відшкодування боргів підприємств ЧФ РФ перед Україною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокуратура домоглася повного відшкодування боргів підприємств ЧФ РФ перед Україною

256
У результаті вжитих прокуратурою Севастополя заходів, Будівельне управління Чорноморського флоту Росії повністю відшкодувало заборгованість перед Пенсійним фондом України.
Як вказано в повідомленні прокуратури Севастополя, зокрема, в результаті заходів, вжитих прокуратурою, Будуправління ЧФ РФ відшкодувало до Пенсійного фонду України 5,6 млн грн.
"Це підприємство було одним з найбільших боржників перед Пенсійним фондом в Севастополі. На сьогодні його борг повністю погашений", - повідомили в прокуратурі.
Нагадаємо, в січні 2011 року була почата процедура банкрутства Будівельного управління Чорноморського флоту РФ і ВАТ Лазаревське адміралтейство, яке також має російську юрисдикцію, які заборгували Пенсійному фонду України в місті Севастополі понад 12 млн грн
Як повідомлялося, в березні Міська державна адміністрація Севастополя направила лист командуванню Чорноморського флоту Російської федерації, в якому просить погасити заборгованість підприємств флоту перед містом у розмірі понад 20 млн грн.
За словами заступника голови міськадміністрації Ірини Цокур, підприємства ЧФ ще до 1 січня були винні у Пенсійний фонд 12,469 млн гривень, і в поточному році заборгованість вже становить 166,8 тис. грн.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас