Заступник директора столичного "Житнього ринку" викритий у хабарництві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Заступник директора столичного "Житнього ринку" викритий у хабарництві

Кримінал
421
Заступник директора комунального підприємства "Житній ринок" був спійманий при спробі отримання хабара на суму $1 тис, повідомив начальник головного управління, повідомив начальник прес-служби ГУ МВС України в Києві Володимир Поліщук.
"Вчора на "Житньому ринку" працівники управління в боротьбі з економічною злочинністю, а також працівники полку особливого призначення "Беркут" на гарячому спіймали на хабарі в сумі $1 тис доларів одного з керівників цього ринку, а конкретно заступника директора", - повідомив він.
"У нас є інформація, що він перебував у злочинній змові зі своїм керівником ринку, а також своїм колегою - заступником директора", - додав В. Поліщук.
При цьому він спростував інформацію про те, що нібито це був не хабар, а отримання плати від підприємця за переоформлення договору на торгове місце.
За словами В. Поліщука, зараз матеріали перебувають у вивченні в прокуратурі Подільського району, і справу про порушення кримінальної справи буде схвалювати саме прокуратура.
При цьому В. Поліщук зазначив, що всі підозрювані зараз на волі, оскільки сума хабара невелика, однак, якщо суд на вимогу прокуратури винесе рішення про запобіжний захід у вигляді позбавлення волі, то вони будуть заарештовані.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас