Ощадбанк одержав високий рейтинг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк одержав високий рейтинг

Фондовий ринок
103
Національна бібліотека імені Вернадського, експерти якої з 1996 року кожен квартал складають прес-рейтинги українських банків, знову привласнила високий рейтинг Ощадбанку, - повідомив науковий співробітник бібліотеки Артур Федорчук.
Ця новина приречена на читацьку цікавість. Хоча б тому, що цікаво довідатися: яке місце зайняв у прес-рейтингу за минулий рік найбільший у нашій країні державний банк? І не тому, що діапазон інформактивності цього банку досить великий. Просто Ощадний банк цікавий публіці як банк загальнонаціонального масштабу, що найбільше широко сьогодні представлений у всіх регіонах України.
Отож, за кількістю фрагментів публікацій про нього за 2002 рік у пресі (всього 758) Ощадбанк України займає в прес-рейтингу почесне друге місце. Керівник ощадбанківської прес-служби Юрій Килимник вважає, що це свідчить не тільки про тісні зв'язки банку з мас-медіа, журналістами. Визнання Ощадбанку авторитетною науковою установою як банку, що серйозно піклується про зміцнення своєї ділової репутації, має немаловажне значення також для його подальшої успішної діяльності. Хто ж не знає, що відкритість і те, що банк широко публікується в пресі, відносяться до факторів, що формують довіру до нього з боку клієнтів.
Юрій Килимник при цьому нагадав: своя прес-служба діє в Ощадбанку з лютого 1999 року. З тих пір завдяки її зусиллям докорінно змінилося висвітлення діяльності державного банку в центральних, регіональних і місцевих газетах. І тому є вагомі докази. От які були позиції Ощадного банку України в підсумкових прес-рейтингах: IV кв. 1998 р. – 8 місце, 1999 – 2, 2000 р. – 2, 2001р. – 1, 2002 р. – 2 місце. Погодьтеся, для дебюту – це безперечний успіх, чи не так?
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас