Посол ЄС в Україні має намір залучити до реалізації інвестпроектів в Севастополі ЄБРР та ЄІБ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Посол ЄС в Україні має намір залучити до реалізації інвестпроектів в Севастополі ЄБРР та ЄІБ

Казна та Політика
139
Глава представництва Європейського Союзу в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра має намір залучити до реалізації інвестиційних проектів у Севастополі Європейський банк реконструкції та розвитку і Європейський інвестиційний банк.
"У нас є конкретний проект про залучення інвестицій до Севастополя. Ми хотіли б до реалізації інвестиційних проектів залучити Європейський банк реконструкції та розвитку і Європейський інвестиційний банк", - сказав він під час зустрічі з головою Севастопольської міськдержадміністрації Володимиром Яцубою у вівторок.
За його твердженням, якщо будуть створені відповідні умови, нормальні відносини з владою, якщо буде передбачуваність і прозорість в інвестиційному кліматі, тоді європейські організації, можливо, зможуть доповнити ці інвестиції.
Торкаючись реалізації проекту ЄС про залучення інвестицій до Севастополя, Жозе Мануель Пінту Тейшейра висловив упевненість, що "Севастополь дійсно стане привабливим для інвестора".
"Експерт, який працював у Севастополі, вже визначив технічне завдання для реалізації даного проекту... Важливо також заснування агентства із залучення інвестицій, щоб Севастополь став прозорим і передбачуваним регіоном не тільки в Європі, а і по всьому світу", - сказав глава представництва ЄС в Україні.
У свою чергу, глава адміністрації Севастополя розповів про ряд проектів, до реалізації яких місто також має намір залучити ЄС.
"Севастополь хотів би отримати якийсь транш на реконструкцію котельні в Камишовій бухті. Будь-які інвестиції будуть прозоро використані на території Севастополя", - сказав В. Яцуба.
Глава адміністрації також повідомив, що розроблено програму розвитку яхтингу в Севастополі, а також проект заміни автомобілів "швидкої допомоги", але ці проекти будуть розвиватися більш активно, якщо до них залучити можливості Євросоюзу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас