У Львові подорожчає проїзд в електротранспорті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Львові подорожчає проїзд в електротранспорті

Казна та Політика
163
У Львові з 10 серпня проїзд в електротранспорті зросте з 1 грн. до 1 грн. 25 коп. Як повідомили в прес-службі Львівської міської ради, відповідне рішення схвалив виконавчий комітет міськради
Як відзначили в ЛКП "Львівелектротранс", підвищення вартості проїзду на 25% все ж не покриває витрат підприємства.
Як інформує прес-служба мерії, на сьогоднішній день "Львівелектротранс" має заборгованість із виплати заробітної плати своїм працівникам та штрафні санкції Пенсійного фонду через несвоєчасну сплату страхових внесків. Разом з тим, ЛКП "Львівелектротранс" досі не отримало субвенцію з державного бюджету на перевезення пільгових категорій громадян.
"Якби ми отримали субвенцію з державного бюджету, а це 3,6 млн. грн., ми змогли б повністю виплатити зарплати нашим працівникам і розрахуватися з боргами", - повідомила заступник директора з економічних питань ЛКП "Львівелектротранс" Світлана Маркова.
У зв'язку з цим Львівська міська рада ініціюватиме звернення до Кабінету міністрів з проханням відшкодувати заборгованість з виплати субвенцій на перевезення пільгових категорій пасажирів.
За словами Маркової, оптимальним для підприємства був би тариф на рівні 1,5 грн. "До речі, саме така вартість проїзду в електротранспорті в Харкові і в Житомирі", - додала вона.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас