Суд відпустив, а прокуратура знову затримала начальника Одеського морпорту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд відпустив, а прокуратура знову затримала начальника Одеського морпорту

Кримінал
207
Центральний районний суд Сімферополя 6 серпня відпустив затриманого раніше підозрюваного у зловживанні службовим становищем начальника Одеського морського торгового порту Миколи Павлюка, а співробітники прокуратури Криму одразу знову його затримали.
Про це Українським Новинам повідомила адвокат Павлюка Алла Кошенко.
За її словами, суд 6 серпня втретє виніс постанову про відмову у зміні запобіжного заходу з підписки про невиїзд на утримання під вартою Павлюка.
Проте, слідчий прокуратури Криму знову затримав Павлюка в залі суду - в порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу за фактом вчинення злочину, передбаченого частиною 2 статті 364 Кримінального кодексу (зловживання службовим становищем).
Як повідомляло агентство, 4 серпня Центральний районний суд Сімферополя звільнив Павлюка під підписку про невиїзд, після чого слідчі відразу ж повезли його до слідчого відділу, де його знову затримали - за підозрою у зловживанні службовим становищем.
12 липня прокуратура Криму порушила проти 71-річного Павлюка кримінальну справу за підозрою в нанесенні збитків державі 170 тис. гривень при незаконній здачі в оренду готелю "Одеса" (Одеса).
25 липня прокуратура Криму порушила другу кримінальну справу проти нього за підозрою в нанесенні збитків державі 700 тис. гривень, 29 липня - третє.
Загальна сума інкримінованих Павлюку збитків становить зараз 850 тис. гривень.
Павлюк є начальником Одеського морпорту з 1985 року.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас