Богословська: Опозиція видає бажане за дійсне — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Богословська: Опозиція видає бажане за дійсне

Кримінал
293
Заяви представників опозиції про те, що кримінальна справа проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко розвалюється, є неправдою і спробою видати бажане за дійсне.
Про це заявила народний депутат від Партії регіонів, голова тимчасової слідчої комісії з питань газових угод 2009 року Інна Богословська, повідомляє Інтерфакс-Україна.
"Фабула кримінальної справи проти Тимошенко дуже проста, і сьогодні показаннями Олега Дубини раз і назавжди доведено, що екс-прем'єр-міністр сфальсифікувала директиви. Зокрема, Дубина підтвердив, що відмовлявся підписувати контракт на поставку газу, оскільки Тимошенко вимагала від нього підписати не економічні, а політичні умови", - цитує слова Богословської прес-служба Партії регіонів у п'ятницю.
"Відповідно, він міг схвалити документ тільки за наявності директив Кабінету міністрів. Насправді уряд на засіданні 19 січня 2009 року відмовився підписати умови газового контракту, запропоновані Тимошенко. Знаючи це, вона навмисне ввела в оману Дубину і надала йому директиви, скріплені урядовою печаткою, при цьому не повідомивши главу НАК "Нафтегаз України", що Кабмін не проголосував за це рішення", - підкреслила депутат.
"Що написано пером - не вирубаєш сокирою. Сфальсифіковані Тимошенко директиви і показання Дубини є стовідсотковим доказом вчинення главою БЮТ кримінального злочину. Тому заява опозиції про те, що кримінальна справа проти Тимошенко розвалюється, - повна неправда і спроба видати бажане за дійсне", - підсумувала Богословська.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас