Азаров знайшов, на чому ще заощадити на День Незалежності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров знайшов, на чому ще заощадити на День Незалежності

Казна та Політика
417
З плану заходів з підготовки та відзначення у 2011 році 20-ї річниці незалежності України виключений пункт, що передбачав проведення напередодні Дня Незалежності в Києві присвяченого річниці Міжнародного форуму.
Як повідомляє офіційний сайт українського уряду, відповідне розпорядження Кабінету міністрів за № 724-р було підписано прем'єр-міністром Миколою Азаровим.
План заходів з підготовки та відзначення 20-ї річниці незалежності був затверджений розпорядженням Кабінету міністрів України від 2 лютого 2011 № 99.
Як повідомлялося, президент України Віктор Янукович своїм указом скасував проведення військового параду в день святкування 20-ї річниці Дня Незалежності України. Указ був ухвалений "з метою скорочення видатків Державного бюджету України" і ним же уряду доручено "забезпечити спрямування в установленому порядку бюджетних коштів, що вивільняються у зв'язку із цим Указом, на фінансування заходів щодо посилення соціального захисту населення".
15 липня глава адміністрації президента Сергій Льовочкін повідомив, що Янукович затвердив попередній сценарій святкування 20-ї річниці незалежності України, який "передбачає народні святкування".
20 липня Азаров заявив, що підтримує рішення В. Януковича відмовитися від проведення параду з нагоди Дня Незалежності і повідомив, що підготовка до святкування перебуває на завершальній стадії.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас