Близнюк розповів про трансформацію підходів у сфері реформування ЖКГ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Близнюк розповів про трансформацію підходів у сфері реформування ЖКГ

Казна та Політика
240
Міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Анатолій Близнюк розповів про необхідність трансформації підходів у сфері реформування ЖКГ. Про це йшлося під час зустрічі з представниками ЗМІ, повідомили УНН в прес-службі відомства.
"Ми аналізуємо найкращі світові практики надання послуг ЖКГ та напрацьовуємо механізми залучення інвестицій на модернізацію систем. Як один з варіантів, ми бачимо формування єдиної тарифної політики за рахунок зниження собівартості послуг, а не підвищення тарифів. Тільки після проведення соціального аналізу для прогнозування впливу ціни на добробут громадян ми будемо ухвалювати рішення".
Однією з актуальних тем будівельної галузі є питання високої вартості житла. "Механізмом розв'язання проблем, як варіант, ми бачимо розробку і реалізацію програм доступності житлового будівництва. На практиці це вже впроваджується в Донецькій області. Проект "Будуємо разом" передбачає спільне фінансування і вигідні для всіх сторін умови співпраці. Цей принцип формування доступних цін на житло і пільгове кредитування може бути застосований і для вирішення проблем недобудованих спорудженні", - відзначив глава Мінрегіону.
Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович 12 липня підписав указ № 748/2011 "Про призначення Анатолія Близнюка Міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України".
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас