Політолог: Тимошенко можуть заарештувати через її поведінку в суді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Політолог: Тимошенко можуть заарештувати через її поведінку в суді

Кримінал
446
Екс-прем'єр-міністра України, лідера ВО "Батьківщина" Юлію Тимошенко можуть заарештувати в покарання за поведінку в суді, припускає голова Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко.
"Сам хід судового процесу дає підстави для припущення, що зростає ризик арешту Тимошенко. Мені здається, у владі і в керівництві правоохоронних органів... дуже незадоволені тим, як процес йде", - сказав він на прес-конференції в п'ятницю в Києві.
На думку експерта, у даній ситуації в судовому процесі над Тимошенко стикаються дві стратегії: старання влади прискорити процес і спроби Тимошенко затягувати цей судовий процес.
На думку Фесенка, екс-прем'єру вигідно затягувати судовий процес, щоб мати можливість взяти участь у парламентських виборах 2012 року, хоча б у статусі підсудної, оскільки судимість навіть умовна не дозволить їй цього зробити.
Говорячи про арешт екс-керівника Держкомітету з регулювання ринку фінансових послуг Василя Волги В. Фесенко зазначив: "Проти нього зіграла нинішня політична ситуація. Владі потрібно було продемонструвати, що в Україні дійсно не вибіркове правосуддя, що можуть переслідувати не тільки представників опозиції, а й представників нинішньої влади".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас