Колишнього адвоката Тимошенко збираються притягнути до відповідальності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колишнього адвоката Тимошенко збираються притягнути до відповідальності

Кримінал
974
Колишнього адвоката Юлії Тимошенко Миколи Титаренко хочуть притягнути до дисциплінарної відповідальності. Це питання розглядалося вчора кваліфікаційно-дисциплінарною комісією адвокатури (КДКА) Київської області
Член дисциплінарної палати КДКА Петро Бойко у коментарі газеті "Закон і Бізнес" зазначив, що учасники засіданні знайшли достатньо підстав для відкриття дисциплінарного провадження. Однією з таких підстав стало порушення правил адвокатської етики. Зазначалося, що Микола Титаренко, клопочучись про відвід судді, порушив статтю 53 Правил адвокатської етики і будував свою аргументацію на підставі свідомо неправдивих відомостей і свідомо неправомірної правової оцінки фактів.
Титаренко на засіданні визнав, що порушив правила адвокатської етики, але не усвідомлював цього під час судового засідання. Крім того, Титаренко повідомив, що в його адвокатській практиці це був перший досвід представництва інтересів підсудних у кримінальних справах, окрім справи про незначне ДТП.
За словами екс-прем'єра, тепер її захисник сам потребує захисту: "Відкрили дисциплінарне провадження проти мого адвоката Титаренка. Звичайно, "захист Тимошенко" - це найстрашніший злочин. Будемо тепер захищати адвоката".
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас