Київ має намір до 2025р побудувати 30 нових транспортних розв'язок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ має намір до 2025р побудувати 30 нових транспортних розв'язок

Казна та Політика
364
Проект Стратегії розвитку Києва до 2025 року передбачає будівництво близько 30 транспортних розв'язок, повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).
Як заявив начальник Головного управління містобудування та архітектури (КМДА) Сергій Целовальник, слова якого наведені в повідомленні, в місті з'являться дворівневі та складні розв'язки, зокрема у мостів через Дніпро. Крім того, побудують тунелі, які пропустять транзит під містом.
При цьому С. Целовальник зазначив, що темпи будівництва транспортної інфраструктури знижуватися не будуть.
"Місту потрібно і більше, але до 2025 року залишилося мало часу, а роботи багато. Однак кияни є свідками того, що останній рік дуже активно ведуться роботи в цьому напрямку", - сказав він.
Водночас С. Целовальник вважає, що будівництво розв'язок - не панацея, яка може врятувати Київ від автомобільних пробок.
"Розробити і побудувати шляхопроводи, розв'язки та мости, це ще не вирішення самої проблеми. Потрібно правильно розподілити потоки і спочатку порахувати, вивчити, а потім вже будувати. Необхідно збалансовано і комплексно вирішувати ці питання", - зазначив архітектор.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас