Львів планує розмістити трирічні облігації на 90 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Львів планує розмістити трирічні облігації на 90 млн грн

Казна та Політика
79
Львівська міська рада має намір залучити 90 млн грн шляхом розміщення облігацій на відповідну суму, повідомляється в прес-релізі інвесткомпанії "Арт Капітал", яка виступає андеррайтером випуску.
Як уточнили агентству "Інтерфакс-Україна" в інвесткомпанії, термін обігу цінних паперів становить три роки без права дострокової оферти, відсоткова ставка на весь період обігу встановлена ​​на рівні 13,95% річних.
За даними "Арт Капіталу", розміщення облігацій, швидше за все, відбудеться на фондових майданчиках ПФТС та "Українська біржа" (обидві Київ), водночас термін їх розміщення поки не уточнюється.
Раніше міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor's надало планованому випуску пріоритетних незабезпечених облігацій Львова довгостроковий рейтинг боргового зобов'язання в національній валюті "ССС+" і рейтинг за національною шкалою "uaBB".
За даними S&P, кошти від продажу нових облігацій будуть використані для погашення частини заборгованості по облігаційній позиці на 200 млн грн, залученому в 2008 році під 20% річних.
Крім того, Львівська міськрада випустила в 2007 році п'ятирічні облігації серій "А" і "В" загальною номінальною вартістю 92 млн грн, які були розміщені за ставкою 9,45% і 9,5% річних відповідно. Андеррайтером серії "А" виступив банк "Львів" (Львів), а серії "В" ВАТ "ВіЕйБі Банк" (Київ).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас