"Жарт" про замінування аеропорту обійдеться одеситу у 100 тисяч — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Жарт" про замінування аеропорту обійдеться одеситу у 100 тисяч

Кримінал
168
За невдалий "жарт", внаслідок чого сталася затримка виконання внутрішніх і міжнародних авіарейсів з Одеського міжнародного аеропорту і були задіяні значні сили та засоби правоохоронних органів, 25-річному одеситу доведеться відшкодовувати державні витрати на суму близько 100 тис. грн., поінформували сьогодні УНІАН в прес-групі Управління СБУ в області.
Телефонний дзвінок від невідомого про мінування Одеського аеропорту, уточнили в прес-групі, "надійшов на спецлінію "102" ГУ МВС України в Одеській області 23 липня о 22 год. 25 хв. На місце події були направлені оперативно-слідчі групи СБУ, ГУ МВСУ та ГУ МНС України. З території аеровокзалу евакуйовано громадян та співробітників служб аеропорту".
Однак детальний огляд "замінованих" споруд та прилеглих до них територій, проведений експертами вибухово-технічної служби, жодних вибухових пристроїв чи будь-яких інших небезпечних предметів не виявив.
У результаті пошукових заходів співробітниками СБУ та ГУ МВСУ в Одеській області протягом доби було встановлено особу "телефонного терориста" - 25-річного жителя Одеси.
Затриманий зловмисник зізнався, що реальних намірів та можливостей для реалізації своїх погроз не мав – просто "пожартував у стані алкогольного сп’яніння" з хуліганських мотивів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас