Мороз знає, за що буде покараний Луценко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мороз знає, за що буде покараний Луценко

Кримінал
1535
Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко буде покараний за явні й очевидні порушення. Про це заявив почесний голова Соцпартії Олександр Мороз в ефірі одного з телеканалів.
"Я б не хотів піднімати на поверхню наші попередні колишні контакти, через його поведінку, через його відсутність моралі в певних випадках, коли він робив те, що не відповідало ні дійсності, ні потребі, ні його баченню своєї кар'єри" , - зазначив політик.
"Пару місяців тому я звернувся до президента з листом з пропозицією не тримати його в СІЗО, він і так все скаже, що потрібно, знаючи його попередні дії", - підкреслив він.
Мороз додав, що "просив швидше провести суд, щоб не було вибірковості правосуддя". Політик вважає, що Луценко буде покараний за ті порушення, які "явні й очевидні, але вони не настільки серйозні, щоб якимось чином впливати на його долю".
Як повідомлялося, захист екс-міністра внутрішніх справ Луценка має намір найближчим часом подати чергове клопотання про зміну йому запобіжного заходу з утримання під вартою на підписку про невиїзд, виходячи з результатів медичного обстеження.
Нагадаємо, що екс-глава МВС перебуває під вартою за рішенням суду з 27 грудня 2010 року. Він звинувачується у привласненні державного майна в особливо великих розмірах і в перевищенні службових повноважень.
За матеріалами:
МінПром
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас