Діденка вирішили судити окремо від Макаренка і Шепітька — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Діденка вирішили судити окремо від Макаренка і Шепітька

Кримінал
228
Печерський районний суд Києва виділив в окреме провадження кримінальну справу колишнього першого заступника голови правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Ігоря Діденка зі справи про розтрату в 2009 році 11 мільярдів кубометрів газу, що належали компанії "РосУкрЕнерго" (Швейцарія). Відповідне рішення оголосила головуюча на засіданні суддя Оксана Царевич.
Таким чином, суд задовольнив клопотання Діденка.
"Ваша справа буде підготовлена до автоматичного перерозподілу, тобто буде здійснено копіювання 58 томів справи, і після цього буде здійснений автоматичний перерозподіл та визначений інший склад суду, який розглядатиме Вашу справу", - пояснила вона, звертаючись до Діденка.
У засіданні суду оголошено 20-хвилинну перерву (до 14:50), після якого продовжиться розгляд справи, в якій продовжують фігурувати екс-голова Державної митної служби Анатолій Макаренко та заступник начальника відділу Київської регіональної митниці Тарас Шепітько.
Як повідомлялося, Діденко був затриманий у липні 2010 року в рамках кримінальної справи, порушеної проти нього 10 червня за підозрою в розтраті чужого майна в особливо великих розмірах (статті 191 Кримінального кодексу), відтоді він перебуває під арештом.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас