Fitch підвищило до "позитивного" ​​прогноз з рейтингів п'яти українських компаній — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fitch підвищило до "позитивного" ​​прогноз з рейтингів п'яти українських компаній

Казна та Політика
456
Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings слідом за зміною прогнозу рейтингів України до "позитивного" ​​зі "стабільного" ​​відповідно підвищило прогноз з рейтингів п'яти українських компаній.
Як повідомляється в прес-релізі агентства, переглянуті прогнози з довгострокового рейтингу дефолту емітента (РДЕ) в іноземній валюті компаніям DTEK Holding Limited, Metinvest BV і Kernel Holding SA., холдинговим компаніям українських ДТЕК, "Метінвест" і "Кернел Груп" відповідно, а також ВАТ "Миронівський хлібопродукт" та її холдингової компанії MHP SA.
Крім того, щодо DTEK Holding Limited і Metinvest BV до "позитивного" також був підвищений РДЕ в національній валюті.
Довгостроковий РДЕ DTEK Holding Limited і Metinvest BV в іноземній валюті підтверджений на рівні "В", рейтинг емітента обмежується рейтингом України на рівні "В". Їх довгострокові "РДЕ" у національній валюті збережені на рівні "В+".
Короткострокові РДЕ компанії в іноземній і національній валютах, а також їх пріоритетний незабезпечений рейтинг в іноземній валюті підтверджені на рівні "В", рейтинг поворотності активів з останнього "RR4".
Їх національний довгостроковий рейтинг підтверджений на рівні "АА+ (ukr)", прогноз із рейтингу "стабільний".
Крім того, для DTEK Holding Limited пріоритетний незабезпечений рейтинг підтверджений на рівні "АА+ (ukr)", для Metinvest BV національний короткостроковий рейтинг підтверджений на рівні "F1+ (ukr)".
Довгострокові РДЕ в іноземній і національній валюті MHP SA, ВАТ "Миронівський хлібопродукт" і Kernel Holding SA були підтверджені на рівні "В" і "В+" відповідно, прогноз із довгострокового РДЕ в національній валюті "стабільний".
Крім того, MHP S.A. був підтверджений пріоритетний незабезпечений рейтинг в іноземній валюті "В", рейтинг поворотності активів "RR4", а ВАТ "Миронівський хлібопродукт" і Kernel Holding SA національний довгостроковий рейтинг "АА+ (ukr)".
Як повідомлялося, міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings минулого тижня змінило прогноз довгострокових РДЕ України в іноземній і національній валюті на "позитивний" зі "стабільного", підтвердивши довгострокові і короткострокові РДЕ на рівні "В/В". Крім того, агентство підтвердило країнову стелю рейтингу України на рівні "В".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас