Горбаль: Сьогоднішня економічна криза непорівнянна з кризою 2008-го — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Горбаль: Сьогоднішня економічна криза непорівнянна з кризою 2008-го

Казна та Політика
1714
Народний депутат України від фракції Партії регіонів Василь Горбаль вважає, що у будь-якій владі повинні бути як оптимістичні, так і песимістичні прогнози розвитку економічної ситуації в країні. При цьому парламентарій вважає, що не можна порівнювати сьогоднішню кризу з кризою 2008-2009 років. Про це він сказав, коментуючи заклик Миколи Азарова до уряду готуватися до різних сценаріїв у зв'язку з можливістю другої хвилі економічної кризи, пише УНН.
"В будь-якої влади, як і у будь-якого менеджменту повинні бути як песимістичні прогнози розвитку, так і оптимістичні", - сказав нардеп.
Горбаль також вважає, що не можна порівнювати сьогоднішню кризу з кризою 2008-2009 років, оскільки, на думку парламентарія, в їх основі лежать різні чинники.
Крім цього, нардеп зазначив, що наступні два тижні цікаві з точки зору подальшого розвитку фінансової системи світу. "Цей тиждень, і наступний цікаві з точки зору подальшого розвитку фінансової системи світу, світових фінансів. Зокрема, це та дискусія між республіканцями і демократами в США з бюджетного дефіциту. Це і перевиконання бюджету Китаєм... Це і дискусії про Грецію та інші країни Південної Європи", - додав Горбаль.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас