Тігіпко вважає поліпшення Fitch прогнозу рейтингів України свідченням правильної політики Кабміну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко вважає поліпшення Fitch прогнозу рейтингів України свідченням правильної політики Кабміну

Казна та Політика
114
Віце-прем'єр-міністр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко вважає поліпшення міжнародним рейтинговим агентством Fitch прогнозу рейтингів України свідченням правильної економічної політики, яка проводиться Кабінетом Міністрів.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби віце-прем'єра.
"Поліпшення рейтингів свідчить про правильність курсу економічної політики, що проводиться урядом", - впевнений Тігіпко.
За його словами, зростання довіри інвесторів до України особливо важливе на тлі загострення боргових проблем в Європейському Союзі та США.
Він вважає, що зміна прогнозів інвестиційного рейтингу України свідчить про оздоровлення економіки країни і дієвість реформ.
На думку віце-прем'єра, з одного боку, нестабільність світової економіки несе в собі загрозу і для України, з іншого - дає шанс поборотися за інвестиції.
"На сьогодні одне з найважливіших завдань уряду - максимально знизити ризики для економіки шляхом обмеження витрат. Ми повинні навчитися жити за фінансовими можливостями", - зазначив Тігіпко.
Разом з тим віце-прем'єр підкреслив, що потрібно вжити заходів для забезпечення сталого розвитку економіки.
Як повідомляло агентство, Fitch поліпшило прогноз довгострокового рейтингу України за зобов'язаннями в іноземній і національній валюті зі "стабільного" до "позитивного".
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас