Fitch поліпшило прогноз 8 українських банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fitch поліпшило прогноз 8 українських банків

Казна та Політика
1004
Міжнародне рейтингове агентство Fitch поліпшило прогноз щодо рейтингів вісьмох українських банків зі "стабільного" до "позитивного" на тлі аналогічної дії щодо суверенного рейтингу України, зазначається в повідомленні агентства.
Fitch поліпшило прогноз рейтингів Укрсиббанку, Укрсоцбанку, Банку Форум (Forum), Прокредит Банку Україна (ProCredit Україна), Правекс-банку і ВТБ Банку (Україна), а також Укрексімбанку і Ощадбанку.
Раніше у четвер Fitch поліпшило прогноз суверенного довгострокового рейтингу дефолту емітента (РДЕ) України за зобов`язаннями в іноземній і національній валюті до "позитивного" зі "стабільного".
Fitch тоді підтвердило довгострокові суверенні рейтинги держави на рівні "B" і короткостроковий РДЕ - також на рівні "B".
"Стеля" рейтингу країни була підтверджена на рівні "B".
Перегляд прогнозу відображав те, що дефіцит бюджету України значно знижується в 2011 році завдяки економічному відновленню і скороченню витрат.
У липні, зазначає РІА "Новости", уряд України дістав схвалення від парламенту на проведення непопулярної пенсійної реформи, що, на думку експертів Fitch, підтверджує націленість на вирішення середньострокових фіскальних завдань і здійснення принаймні частини реформ, обговорених з МВФ.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас