Microsoft відзвітувала про рекордну виручку Microsoft — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft відзвітувала про рекордну виручку Microsoft

Казна та Політика
404
Корпорація Microsoft відзвітувала про рекордні доходи за підсумками фінансового 2010 року, прибуток софтверного гіганта склав 69,94 мільярда доларів.
Як передає Лента.ру, чиста виручка Microsoft збільшилася в порівнянні з попереднім роком на 23 відсотки і склала 23,15 мільярда доларів. На успішність показників вплинули продажу пакета Office і консолі Xbox 360. Так, набір офісних додатків, обсяг продажів якого зріс на 7 відсотків, приніс Microsoft 5,8 мільярда доларів. На 45 відсотків зросли доходи підрозділу компанії, що займається Xbox 360.
Разом з тим минулого фінансового року підрозділ корпорації, відповідальний за операційну систему Windows, приніс менше грошей, ніж у попередньому. У Microsoft пов'язали це з наслідками успішного запуску Windows 7, що прийшов на попередній рік.
Раніше конкурент Microsoft, компанія Apple оприлюднила рекордні результати квартального прибутку. Згідно з останньою оприлюдненою компанією інформацією, у третьому кварталі фінансового року її чистий прибуток виріс більш ніж у два рази в порівнянні з аналогічним періодом минулого року і склала 7,31 мільярда доларів.
Чистий прибуток Google за підсумками 2010 року також зріс і склав 8,5 мільярда доларів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас