У КПУ знають, що Волгу вже звільнили — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У КПУ знають, що Волгу вже звільнили

Кримінал
298
Депутат Верховної ради, член фракції Комуністичної партії, заступник голови парламентського комітету з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики Євген Царьков прогнозує зміну керівництва Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг до 23 липня. Про це він сказав Українським Новинам.
"Я думаю, що наказ (про звільнення голови Держфінпослуг Василя Волги) є, і його не публікують для того, щоб опублікувати в парі, хто буде виконуючим обов'язки або хто буде начальником", - вважає депутат. Царьков підкреслив, що від того, хто буде призначений керівником цього органу, буде залежати подальша ситуація на ринку кредитних і страхових послуг.
"Однозначно, ринок буде перерозподілений. З одного боку всі розуміють, що така посада з вакансією, як кажуть, не заіржавіє, то вакансія з'явиться відразу ж. речі, я для себе в тому числі чекаю, хто туди буде призначений. Відразу буде видно, про що йдеться... Якщо це люди будуть наближені до одного з олігархів, про що я сьогодні вже знаю, то я буду з багатьох версій розглядати і саме політичну", - сказав він, відповідаючи на питання про можливі наслідки зміни керівництва Держфінпослуг.
Царьков відмовився коментувати, з чим пов'язано порушення кримінальної справи проти голови комісії і лідера партії "Союз лівих сил", яка увійшла в блок лівих і лівоцентристських сил з КПУ на виборах президента в 2009 році, - з боротьбою проти корупцією або, можливо, зі спробою перерозподілу впливу на фінансові потоки.
При цьому він підкреслив, що для таких висновків необхідно провести більш ретельний аналіз ситуації.
Як повідомлялося, Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу проти голови Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг Василя Волги за підозрою в отриманні 0,5 мільйона доларів хабара.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас