Москаль: Арешт Волги не стосується боротьби з корупцією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Москаль: Арешт Волги не стосується боротьби з корупцією

Кримінал
2372
Затримання та арешт голови Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг Василя Волги не має причетності до боротьби з корупцією
Таку думку висловив народний депутат України Геннадій Москаль.
"Єдине, що можу сказати, це те, що це не має жодної причетності до боротьби з корупцією. Це просто розборки всередині коаліції", - зазначив депутат.
Не можна наступати локально. Навіть під час воєнних дій не можна двома солдатами прорвати фронт. На його думку, якби влада дійсно хотіла боротися з корупцією, то проводила б системну роботу в цьому напрямку, повідомляє офіційний сайт "Народної самооборони".
"Не можна наступати локально. Навіть при військових діях не можна двома солдатами прорвати фронт. Якщо йде наступ, то він йде по всій лінії фронту. А це суто внутрішні розборки", - додав він.
Москаль вважає, що влада закриває очі на справжніх корупціонерів і карає тільки тих, кого їй вигідно. "Якби велася боротьба з корупцією, це було б видно. А сьогодні я можу надрукувати сторінок 20 друкованого тексту дрібним шрифтом з інформацією про те, кого сьогодні можна брати і за що. Але кому це дати? Принаймні Волги у мене в цьому списку не було", - сказав парламентарій.
Він також зазначив, що під час перебування в опозиції політичні сили тримаються однією командою, але коли приходять до влади, у кожного з'являються власні інтереси.
Нагадаємо, вчора, 19 липня, Волга був затриманий і доставлений в ізолятор тимчасового утримання. За інформацією ЗМІ, Волгу підозрюють в отриманні хабара розміром 500 тис. доларів.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас