Податківці порушили справу проти директора, який незаконно привласнив на будівництві кладовища понад 2 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податківці порушили справу проти директора, який незаконно привласнив на будівництві кладовища понад 2 млн грн

Кримінал
121
В Євпаторії (АРК) директор будівельної компанії незаконно привласнив понад 2 млн грн, завищивши кошторис будівництва міського кладовища.
Як повідомляє прес-група Управління податкової міліції Державної податкової адміністрації в АРК у вівторок, за матеріалами податкової міліції Євпаторії та АРК, порушено кримінальну справу за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України за фактом привласнення державного майна шляхом зловживання службовим становищем директором одного з приватних будівельних організацій.
"У ході заходів та отриманих матеріалів будівельної експертизи встановлено, що директор будівельної фірми склав договір підряду з Євпаторійською міськрадою на будівництво міського цивільного кладовища на суму понад 8 млн грн. Однак, маючи на меті незаконно заволодіти держкоштами, при складанні актів зловмисник завищив обсяги виконаних робіт на суму понад 2 млн грн і привласнив їх", - повідомляють в міліції.
Ведеться слідство.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас