НБУ буде співпрацювати з міліцією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ буде співпрацювати з міліцією

Казна та Політика
859
Національний банк і Державна служба охорони при Міністерстві внутрішніх справ домовилися про співпрацю.
Про це йдеться в повідомленні НБУ.
Згідно з повідомленням, НБУ і департамент Державної служби охорони при Міністерстві внутрішніх справ у червні підписали меморандум про співробітництво з питань охорони банківських установ та охорони валютних цінностей під час інкасації та перевезень.
"Метою підписання даного меморандуму є впровадження сучасних технологій охоронного призначення та постійний розвиток цього напрямку діяльності, надання якісних охоронних послуг та впровадження ефективних заходів щодо запобігання протиправних посягань на банки та їх оперативні автомобілі", - сказано в ньому.
НБУ зазначає, що співпрацюватиме з Держслужбою охорони МВС за такими напрямами: удосконалення охоронної діяльності, створення сучасних узгоджених рекомендацій щодо уникнення проблемних питань; удосконалення контролю над службами інкасації банків та оперативними транспортними засобами, які перебувають на маршрутах інкасації, поліпшення їх технічного оснащення і захисту.
Як повідомляло агентство, у жовтні 2010 року асоціація "Український кредитно-банківський союз" виступала за усунення монополії Державної служби охорони МВС у сфері надання банкам охоронних послуг.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас