Харків виділить 2,4 млн грн на будівництво медіа-центру до Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Харків виділить 2,4 млн грн на будівництво медіа-центру до Євро-2012

Казна та Політика
80
Централізований офіс для представників ЗМІ, які будуть працювати під час Євро-2012 в Харкові, побудують біля стадіону "Металіст", на що з бюджету міста буде виділено 2,4 млн грн.
Як повідомляється на веб-сайті інформаційного центру "Україна-2012" з посиланням на першого заступника Харківського міського голови Олександра Кривцова, проект реалізується за пайову участь міста.
Згідно з повідомленням, містобудівна рада Харкова схвалила передпроектну пропозицію розмістити медіа-центр, використавши територію Заводу ім.Фрунзе.
За даними інформ-центру, для роботи 350 журналістів і 150 фотографів в медіа-офісі передбачені зали, для представників УЄФА - офіси, а також кафетерій, санітарно-побутові приміщення. При цьому після проведення чемпіонату будівля буде переобладнана в автосалон з центром сервісного обслуговування.
"Ні ми, ні УЄФА не маємо жодних претензій до цієї будівлі, до його зовнішнього вигляду. Ми розуміємо, що за свої кошти завод не буде будувати медіа-центр для чемпіонату. Тому ми повинні врахувати бізнес-інтереси підприємства і подальші перспективи використання цієї будівлі як автосалону", - підкреслив О. Кривцов.
Медіа-центр планують збудувати до 25 грудня 2011 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас