Екс-глава News of the World заарештована в Лондоні у справі про незаконне прослуховування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Екс-глава News of the World заарештована в Лондоні у справі про незаконне прослуховування

Кримінал
220
Британська поліція заарештувала колишнього главу видавничого будинку News International і екс-головреда таблоїду News of the World Ребекку Брукс, повідомляє британська телерадіомовна корпорація BBC.
Брукс сама прийшла у відділення поліції.
Її підозрюють у корупції, а раніше очолюване нею видання News of the World - в прослуховуванні телефонних переговорів, передає BBC.
Тим часом лідер британських лейбористів Ед Мілібенд закликав до демонтажу медіаімперії Руперта Мердока у Великобританії у зв'язку з причетністю співробітників його колишньої газети News of World до організації незаконного прослуховування телефонних повідомлень тисяч людей у ​​Сполученому Королівстві, повідомляє сайт Вести.Ru.
В опублікованому в неділю інтерв'ю британській газеті Observer Мілібенд закликав досягти міжпартійної домовленості про схвалення нового закону щодо прав власності на ЗМІ, який обмежив би частку Р. Мердока в британських медіа. Наразі, за словами лідера опозиційної партії, медіамагнат отримав "дуже великий вплив над життям британського суспільства". Цей заклик Мілібенда, як вважає видання, виводить на новий, державний рівень скандал, що розростається тут навколо медіаімперії Мердока.
За матеріалами: BBC
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас