Ціни на цукор можуть впасти наступного тижня через зростання виробництва в Бразилії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціни на цукор можуть впасти наступного тижня через зростання виробництва в Бразилії

Аграрний ринок
198
Ціни на цукор можуть знизитися наступного тижня, оскільки обсяги його виробництва в Бразилії, яка є найбільшим світовим експортером цукру, можуть перевищити очікування більшості аналітиків.
Сім з восьми опитаних агентством Bloomberg трейдерів, аналітиків і брокерів розраховують на зниження вартості цукру-сирцю на торгах на біржі ICE Futures в Нью-Йорку, один експерт не прогнозує суттєвих коливань ціни.
Тим часом на зниження цін на рафінований цукор на біржі NYSE Liffe в Лондоні чекають 6 з 8 респондентів. Двоє учасників опитування обрали нейтральну позицію.
За оцінками 3 з 8 учасників опитування, спред між цінами на рафінований цукор і цукор-сирець розшириться наступного тижня. Троє очікують на скорочення спреду, а ще два респонденти не прогнозують значних змін.
У понеділок-четвер жовтневий ф'ючерс на цукор-сирець подешевшав в Нью-Йорку на 1,2% - до 29,02 цента за фунт, а жовтневий контракт на рафінований цукор додав 2,2% на торгах у Лондоні.
У п'ятницю рафінований цукор знизився в ціні на 2,3% - до $747,20 за тонну, цукор-сирець - на 1,1%, до 28,69 цента за фунт.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас