Встановлювати тарифи на компослуги буде створена Януковичем комісія — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Встановлювати тарифи на компослуги буде створена Януковичем комісія

Казна та Політика
270
Президент Віктор Янукович створив Національну комісію регулювання ринку комунальних послуг. Про це йдеться в указі від 8 липня.
Комісії доручено встановлювати тарифи на комунальні послуги відповідно до порядків формування таких тарифів, затверджених Національною комісією регулювання електроенергетики.
Нацкомісія також буде здійснювати контроль за дотриманням суб'єктами господарювання умов і правил здійснення певних видів діяльності у сфері теплопостачання, централізованого водопостачання і водовідведення, передбачених виданими ліцензіями.
Янукович доручив Кабінету міністрів вжити у місячний строк заходів, пов'язаних із забезпеченням діяльності комісії, зокрема: розробити проект положення про нацкомісії, затвердити граничну чисельність працівників та інше.
Як повідомлялося, наразі функції Нацкомісії регулювання компослуг виконує Національна комісія регулювання електроенергетики. Прем'єр-міністр Микола Азаров 1 червня спрогнозував, що Національна комісія регулювання ринку комунальних послуг почне роботу з вересня.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас