Кваснєвський похвалив Тігіпко за пенсійну реформу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кваснєвський похвалив Тігіпко за пенсійну реформу

Казна та Політика
344
Колишній президент Польщі Олександр Квасьнєвський підтримує українську пенсійну реформу. Про це він заявив в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна". "Я підтримую цю пенсійну реформу, оскільки вона добре продумана", - сказав польський політик.
Кваснєвський зазначив, що реформа була дійсно непростою і вимагала рішучості в її реалізації. "Я поважаю пана Тігіпка за те, що він вирішив піти з цим (проектом пенсійної реформи - ред.) До українського парламенту. На мою думку, прагматичність в такому європейському мисленні дуже серйозно працює, і він це показав. Я бажаю йому всього найкращого", - зазначив екс-президент Польщі.
Він підкреслив, що українській владі не можна зупинятися на шляху реформ, зокрема, необхідно провести зміни в правовій системі і продовжити боротьбу з корупцією. Олександр Кваснєвський сподівається, що українська влада зможе це зробити. "Зараз такий момент, коли потрібно в цей складний період, коли весь світ, Європа в кризі, показати, що Україна - це серйозна країна, що тут уряд працює дуже ефективно для проведення реформ. Саме реформи принесуть економічний розвиток країни, повернуть до неї довіру", - зазначив польський політик.
Нагадаємо, з 1 липня Польща на півроку отримала головування в Європейському Союзі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас