ДУСя дала 150 мільйонів гривень на резиденції і гелікоптер Януковича — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДУСя дала 150 мільйонів гривень на резиденції і гелікоптер Януковича

Казна та Політика
683
Державне управління справами витратить 152,30 мільйона гривень на реконструкцію державних резиденцій у Криму та будівництво двох гелікоптерних майданчиків.
Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".
Міністерство економічного розвитку 6 липня узгодило Головному управлінню санаторно-курортних установ в Криму Держуправління справами відповідну закупівлю будівельних послуг в установи "28 управління начальника робіт" Міністерства оборони.
Реконструкція будівель державної резиденції № 3 та будівництво гелікоптерного майданчика в смт Масандра коштуватиме 41,20 мільйона гривень.
Реконструкція та капітальний ремонт будівель, споруд та інженерних мереж державних дач № 9, 10 і будівництво гелікоптерного майданчика в смт Форос коштуватиме 64,50 мільйона гривень.
Також в смт Форос буде проведена реконструкція будівель державних резиденцій № 6 і 8 за 46,60 мільйона гривень.
Всі роботи повинні бути виконані з червня по грудень 2011 року.
В обґрунтуванні закупівлі, проведеної за неконкурентною процедурою "в одного учасника", вибір кримського підприємства Міноборони як виконавця пояснюється його територіальною близькістю до об'єктів будівництва та їх "режимністю". Необхідність виконання цих робіт не пояснюється жодним чином.
Нагадаємо, зараз триває будівництво гелікоптерних майданчиків поряд з Верховною Радою в Києві і поряд з музеєм Тараса Шевченка під Каневом.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас