Близнюк: У структурі МінЖКГ відбудуться "значні" кадрові зміни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Близнюк: У структурі МінЖКГ відбудуться "значні" кадрові зміни

Казна та Політика
378
У структурі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства найближчим часом відбудуться "значні" кадрові зміни. Про це журналістам заявив глава міністерства Анатолій Близнюк, передає кореспондент РБК-Україна.
"Кадрові зміни будуть, і значні. На жаль, багато було питань при реорганізації... Міністерство регіонального розвитку та житлово-комунального господарства - це вже остаточний варіант, затверджено положення про міністерство на Кабінеті міністрів, і близько 72 осіб доведеться скорочувати, і в рамках всього міністерства буде однозначна реорганізація", - заявив Близнюк.
Він також повідомив, що в питанні тарифної політики міністерство буде враховувати поставлену Президентом України Віктором Януковичем завдання. "Буде єдиний регулятор, буде єдиний підхід, на основі якого будуть формуватися тарифи", - підкреслив міністр.
Учора, 12 липня, Янукович своїм указом призначив голову Донецької облдержадміністрації Анатолія Близнюка главою МінЖКГ.
Нагадаємо, 1 червня ц.р. віце-прем'єр, міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Віктор Тихонов був звільнений з даного поста указом Президента.
Слід зазначити, що 1 червня ц.р. на розширеному засіданні Кабміну з питань ЖКГ Янукович розкритикував роботу міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. Особливо президент стурбований тарифною політикою і питанням демонополізації у сфері ЖКГ.
Нагадаємо, що 26 травня ц.р. Янукович зробив "останнє попередження" прем'єр-міністрові Миколі Азарову про необхідність до кінця поточного політичного сезону, до липня, провести істотні зміни в сфері житлово-комунальних послуг. "Я поставив це завдання уряду і сподіваюся, Микола Янович (Азаров), що ви до кінця цієї сесії, цього політичного сезону, тобто до початку липня місяця підготуєте серйозну нараду з серйозними пропозиціями, як нам підійти до оптимізації тарифної політики в країні", - сказав Янукович.
Нагадаємо, що 9 грудня Янукович в рамках адмінреформи реорганізував Міністерство регіонального розвитку і будівництва і Міністерство з питань житлово-комунального господарства на Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас