Ірак не розрахувався з Україною за БТРи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ірак не розрахувався з Україною за БТРи

Казна та Політика
701
Іракська сторона не розрахувалася за поставлені 26 машин БТР-4, машини технічного обслуговування і тренажери для екіпажів, вироблені в Україні в рамках "іракського контракту".
Про це на прес-конференції сказав голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, коментуючи погашення боргів щодо заробітної плати на ДП "Завод імені Малишева", яке виконувало це замовлення.
"Іракський контракт" виконується, але, на жаль, гроші за поставлене озброєння в Україну ще не прийшли", - сказав Добкін.
При цьому він підкреслив, що контракт виконується відповідно до плану.
Нагадаємо, що наприкінці травня 2011 року в порт Ум-Касср Республіки Ірак прибув корабель з українською військовою технікою. За словами генерального директора Державного концерну "Укроборонпром" Дмитра Саламатіна, 29 травня там відбулося розвантаження 26-ти БТР-4, а також машин технічного обслуговування і тренажерів для екіпажів, вироблених в Україні в рамках іракського контракту.
Наприкінці 2009 року Україна й Ірак підписали контракт на поставку 420 машин БТР-4 на загальну суму 457,5 млн дол. Також іракська сторона замовила в Україні 6 літаків АН-32Б.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас