Литвин закликає розслабитися критиків схвалення законів порожньою Радою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Литвин закликає розслабитися критиків схвалення законів порожньою Радою

Казна та Політика
246
Голова Верховної Ради Володимир Литвин закликає не критикувати схвалені парламентом закони за те, що при їх схваленні в залі було дуже мале число депутатів, а робити все для того, щоб ці закони успішно реалізовувалися.
"Я не є прихильником технологій, які зараз намагаються застосувати - скільки людей були присутні в залі при голосуванні того чи іншого документа. По-перше, я не обліковець, а по-друге, нехай ті, хто критикує, самі розберуться..." , - сказав Литвин в інтерв'ю журналістам у понеділок в Єревані.
Спікер парламенту навів приклад Європейського парламенту, коли ПАРЄ схвалило рішення про Україну. "Подивіться, коли обговорюються ті чи інші питання в будь-якому парламенті, скільки присутніх людей, головне - це схвалення рішень... Європейський парламент схвалив рішення по Україні - 740 (депутатів у Європарламенті - ред.). Скільки схвалювало рішення з України? Ну ми ж не кричимо, і не розповідаємо, що нелегітимне рішення - ми говоримо про те, що потрібно уважно аналізувати і робити все, щоб поліпшити ситуацію в Україні", - сказав він.
"Я, користуючись нагодою, закликаю всіх критиків, які вчепилися в цю технологію, розслабитися, тому що у них буде ще дуже багато підстав для критики. Треба зараз поберегти трошки здоров'я і нерви, тому що ми будемо схвалювати ті рішення, які необхідні для країни", - підкреслив Литвин.
Він також додав, що зараз для нього важливо, як запрацюють рішення, схвалені парламентом. "Для мене важливе питання в іншому - як запрацюють ці рішення, і що необхідно зробити, щоб закони, які ми схвалили з великою кров'ю, з великими нервами, щоб вони почали працювати. І сьогодні я закликаю спрямувати зусилля не на те, щоб критикувати, бо я вважаю: коли рішення схвалене, це рішення не більшості, а це рішення Верховної Ради України", - сказав спікер. Литвин підкреслив, що "потрібно спрямувати зусилля та енергію на те, щоб організувати виконання цих законів".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас