До Євро на гуртожитки Харкова дали 50 мільйонів гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До Євро на гуртожитки Харкова дали 50 мільйонів гривень

Нерухомість
187
На ремонт двох гуртожитків Харківського національного університету "ХПІ" до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року з державного бюджету отримано 50 мільйонів гривень, повідомляється на веб-сайті Харківської облдержадміністрації.
Згідно з повідомленням, начальник Головного управління освіти і науки облдержадміністрації Роман Шаповал зазначив, станом на початок липня 2011 року визначаються підрядники, починаються відповідні тендерні процедури, проведення яких займе близько двох місяців, після чого будуть розпочаті роботи, щоб у поточному році встигнути освоїти ці кошти.
За його словами, цього тижня управління повинне отримати бюджетний розпис, де будуть вказані конкретні об'єкти, на ремонт яких виділяються кошти, і безпосередньо суми, від яких зможуть відштовхуватися вузи.
"З усіма вузами, які увійшли до програми підготовки до Євро-2012, складено відповідні контракти оператором з розміщення учасників Євро-2012 TUI Travel. Всі умови контрактів з розміщення, проживання, організації безпечного перебування будуть виконані з боку вузів, вони зацікавлені в тому, щоб у нас Євро-2012 пройшло нормально, гуртожитки, які здають іноземцям, були затребувані, і вузи отримали за це відповідні гроші", - сказав Шаповал.
За даними Харківської ОДА, наразі у Харкові 168 гуртожитків вузів I-IV рівня акредитації, в яких проживає 63,5 тисячі студентів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас