Тимошенко вважає відновлення судом розгляду справи стосовно "Арселор Міттал Кривий Ріг" свідченням браку звинувачень проти неї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко вважає відновлення судом розгляду справи стосовно "Арселор Міттал Кривий Ріг" свідченням браку звинувачень проти неї

Кримінал
412
Колишній прем'єр-міністр, лідер партії "Всеукраїнське об'єднання" Батьківщина "Юлія Тимошенко вважає, що рішення Вищого адміністративного суду про поновлення розгляді позову колишнього голови Фонду державного майна Валентини Семенюк-Самсоненко, в якому вона вимагає скасувати договір між ФДМ і "Арселор Міттал Кривий Ріг" (Дніпропетровська область) від 14 травня 2009 року про перегляд термінів виконання інвестиційних зобов'язань, свідчить про нестачу звинувачень для притягнення її до кримінальної відповідальності.
Про це вона повідомила журналістам біля Печерського районного суду Києва.
Єдине, що зазначу, зараз крик, який підняли навколо "Криворіжсталі", свідчить про те, що всі попередні справи, які вони порушували, не мають суспільної легітимності, тому що люди після прямої трансляції (суду щодо газових контрактів) зрозуміли, що ніякого складу злочину в моїх діях немає і їм потрібно все нові й нові звинувачення актуалізувати", - сказала Тимошенко.
Вона додала, що всі спроби притягти її до відповідальності організовуються Президентом Віктором Януковичем.
Як повідомляло агентство, 8 липня Семенюк-Самсоненко заявила про відновлення судом розгляду справи про інвестзобов'язання "Арселор Міттал Кривий Ріг"
11 жовтня 2010 р. Окружний адміністративний суд Києва відмовився розглядати вказаний позов Семенюк-Самсоненко.
Окружний адмінсуд Києва суд тоді виніс ухвалу про непідсудність йому даної справи та закрив провадження.
14 травня 2009 р. ФДМ і "Арселор Міттал Кривий Ріг" внесли зміни в договір купівлі-продажу "Криворіжсталі", що передбачають перегляд термінів виконання інвестзобов'язань в умовах економічної кризи.
95,1266% акцій комбінату "Арселор Міттал Кривий Ріг" належить компанії Mittal Steel Germany GmbH, яка входить до складу міжнародного холдингу Arcelor Mittal.
"Арселор Міттал Кривий Ріг" є найбільшим виробником сталевого прокату в Україні, спеціалізується на виробництві довгомірного прокату, зокрема арматур і катанки.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас