Сьогодні суд продовжить розглядати справи Тимошенко і Луценка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сьогодні суд продовжить розглядати справи Тимошенко і Луценка

Кримінал
288
У Печерському районному суді Києва сьогодні відбудеться восьмий розгляд кримінальної справи, порушеної стосовно екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, пише УНН.
24 червня Печерський районний суд почав розгляд кримінальної справи по суті, порушеної стосовно лідера партії "Батьківщина" Тимошенко за звинуваченням у перевищенні службових повноважень при підписанні газових контрактів з Росією в 2009 році.
У судовому засіданні головує суддя Родіон Кірєєв, який лише два роки працює на суддівській посаді і якого в Печерський районний суд перевели три місяці тому в одного з районних судів Київської області.
Крім того, сьогодні Печерський райсуд продовжить розгляд кримінальної справи стосовно колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.
Зокрема, як повідомили в прес-службі Народної Самооборони, команда захисників Луценка готує низку клопотань для головуючого судді Сергія Вовка. Нагадаємо, що Луценко під час минулого засідання, яке проходило 5 липня, заявляв журналістам, що стосовно судді Сергія Вовка порушено кілька кримінальних справ.
Крім того, він висловлював незгоду з тим, що його судить Вовк. Екс-міністр відзначав, що вважає це помстою за порушення ним проти цього судді кримінальної справи "За підробку та використання підробленого рішення суду, викрадення цивільної справи і шахрайське заволодіння земельною ділянкою в 70 гектарів".
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас