ПР побачила світлу сторону навіть у побитті Ландиком дівчини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПР побачила світлу сторону навіть у побитті Ландиком дівчини

Кримінал
2845
Те, що завдяки ЗМІ Україна дізналася про випадок з сином народного депутата Володимира Ландика Романом, свідчить про свободу преси в Україні.
Як повідомили "Коментарям" у прес-службі Партії регіонів, таку думку в ефірі "5 каналу" висловив народний депутат від фракції ПР Володимир Зубанов.
Говорячи про найгостріше питання, яке було задано Президенту під час підсумкової прес-конференції, Зубанов висловив думку, що це питання про дітей політиків.
Це дійсно проблема, коли діти не розуміють, у якій ситуації вони перебувають, поводяться незрозуміло. Це проблема і для батьків, і для суспільства, - зазначив він.
За його словами, такого розголосу вдалося досягти лише завдяки пресі, яка може безперешкодно виконувати свою роботу.
Зараз, коли вся Україна знає і Президент пообіцяв розібратися, люди сподіваються, що ось таких випадків з "мажорами" у нас все ж таки буде менше, і інші будуть побоюватися так поводитися, - зазначив депутат.
Це ж і раніше було. Просто не показували суспільству. А зараз немає цензури, і я думаю, що це складна тема і для президента була. Але він гідно відповів, - підсумував Зубанов.
Як повідомляли "Коментарі", 4 липня депутат Луганської міськради Роман Ландик побив дівчину в одному з ресторанів міста. Цей інцидент зафіксували камери спостереження закладу.
7 липня прокуратурою Луганської області порушено кримінальну справу стосовно Ландика.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас