Митний союз розгляне пропозиції Києва щодо формату "3+1" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Митний союз розгляне пропозиції Києва щодо формату "3+1"

Казна та Політика
234
Найближчим часом комісія Митного союзу розгляне пропозиції України щодо співпраці у форматі "3+1".
Про це УНІАН повідомило високопоставлене джерело в дипломатичних колах.
"Через тиждень, 14-15 липня, відбудеться засідання комісії Митного союзу Росії, Білорусі та Казахстану, де у форматі трьох будуть розглянуті пропозиції України щодо співпраці у форматі "3+1", - сказав співрозмовник агентства.
Дипломат зауважив, що після розгляду пропозицій комісією Митного союзу Україні повідомлять про подальшу форму співпраці.
"Вже зараз зрозуміло, що це тільки початок переговорів", - сказав він і додав, що Росія зараз вивчає пропозиції України.
За його словами, 8 липня цього року в Москві делегація України на чолі з урядовим уповноваженим з питань співпраці з РФ, державами-учасниками СНД, ЄЕП та іншими регіональними об'єднаннями Валерієм Мунтіяном передала свої пропозиції щодо співпраці України та Митного союзу в форматі "3+1".
"Україна надала своє бачення, як вона розуміє цю співпрацю. Зрозуміло, що про вступ до Митного союзу не йдеться", - зазначив він.
Як повідомляв УНІАН, 28 червня Президент Віктор Янукович висловився за підписання рамкової угоди щодо співпраці України з Митним союзом Білорусі, Казахстану і РФ у форматі "3+1".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас