В Раді дали "зелене світло" на приватизацію ще одного готелю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Раді дали "зелене світло" на приватизацію ще одного готелю

Казна та Політика
403
Верховна рада дозволила приватизацію готелю "Спорт" в Києві. За ухвалення відповідного законопроекту проголосували 442 депутати при мінімально необхідних 226. Автором законопроекту виступив депутат Віталій Хомутинник (фракція Партії регіонів).
Відповідно до законопроекту, готель "Спорт" виключається з визначеного законом "Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації" списку не підлягають приватизації підприємств.
На думку депутата, вилучення готелю "Спорт" зі списку об'єктів, що не підлягають приватизації, забезпечить створення сприятливих умов для залучення інвестицій, що призведе до модернізації та реконструкції основних фондів готелю і підвищить якість послуг.
Як повідомлялося, Кабінет міністрів передав державне підприємство "Готель "Спорт" у сферу управління Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні Євро-2012 та реалізації інфраструктурних проектів.
Раніше готель "Спорт" входив у сферу управління Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту, яке було реорганізоване в грудні 2010 року.
У грудні 2009 року колишній міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко заявляв, що Мінсім'ї має намір реконструювати готель "Спорт" у Києві до кінця 2011 року.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас