Двом колишнім співробітникам News of the World загрожує арешт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Двом колишнім співробітникам News of the World загрожує арешт

Кримінал
229
Поліцейські у Великобританії мають намір затримати двох колишніх високопоставлених співробітників таблоїду News of the World, повідомляють у п'ятницю місцеві ЗМІ.
За даними газети "Гардіан", поліцейські попередили колишнього головного редактора таблоїду Енді Коулсон, що він буде затриманий в п'ятницю в рамках розслідування справи про прослуховування телефонів політиків та інших високопоставлених осіб.
Слідчі вважають, що Коулсон, який пропрацював головним редактором News of the World з 2003 по 2007 рік, знав про те, що його співробітники прослуховують телефони, і навіть сам брав участь у цій протизаконній діяльності. Передбачається, що Е. Колусон буде допитаний, після чого його відпустять на волю під заставу.
Крім того, "Гардіан" стало відомо, що в рамках розслідування планується затримати і іншого високопоставленого колишнього керівника таблоїду. У статті не повідомляється, про кого саме йдеться.
Як повідомлялося, таблоїд News of the World, журналісти якого звинувачуються в прослуховуванні телефонів високопоставлених осіб, припиняє існування.
"Основна задача News of the World полягала в тому, щоб вивести людей на чисту воду. Але нам не вдалося вивести на чисту воду себе", - заявив голова медіа-компанії News International Джеймс Мердок.
Мердок додав, що останній номер News of the World вийде у неділю 10 липня. Доходи від продажу номера підуть на благодійність.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас