Податкова оцінює відшкодування ПДВ в автоматичному режимі в 1,753 млрд гривень у травні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова оцінює відшкодування ПДВ в автоматичному режимі в 1,753 млрд гривень у травні

Казна та Політика
92
Державна податкова служба оцінює обсяг відшкодування ПДВ в автоматичному режимі за підсумками травня (за результатами обробки декларацій за травень, поданих в червні) в 1,753 млрд гривень.
Про це йдеться в повідомленні Податкової.
"За результатами обробки декларацій за травень, поданих у червні, за оперативними даними встановлено 139 платників податків, які отримали право на автоматичне відшкодування ПДВ на суму 1,753 млрд гривень", - сказано в повідомленні.
За даними Податкової, серед таких 139 платників податків - представники 26 з 27 регіонів України (крім Рівненської області), у тому числі - підприємства металургії, машинобудування, суднобудування, легкої та хімічної промисловості, сільського господарства.
Всього, за інформацією Податкової, в автоматичному режимі з початку року вже відшкодовано ПДВ на загальну суму 4,6 млрд гривень.
Загальний обсяг відшкодування ПДВ з початку року (з урахуванням відшкодування в автоматичному режимі) склав 21 млрд гривень.
Як повідомляло агентство, Президент Віктор Янукович прогнозує відшкодування 95% податку на додану вартість в автоматичному режимі в 2011 році.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас