Єфремов: ВР встигне розглянути пенсійну реформу на завтрашньому засіданні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єфремов: ВР встигне розглянути пенсійну реформу на завтрашньому засіданні

Казна та Політика
460
Голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов сподівається, що парламент зможе прийняти законопроекти про пенсійну реформу, земельний кадастр і зміни до Податкового кодексу на завтрашньому пленарному засіданні. Про це він сказав під час брифінгу.
"У нас завтра будуть розглядатися 3 серйозні законопроекти - це законопроекти, пов'язані з землею, зі змінами податкового кодексу та з пенсійною реформою. До кожного законопроекту внесена велика кількість поправок. Приблизно 300 поправок внесено в законопроект про земельний кадастр, приблизно - 600 до Податкового кодексу і близько 1100 поправок до законопроекту про пенсійну реформу", - зазначив Єфремов.
Він висловив переконання, що до завтрашнього дня вдасться зібрати дані поправки за окремими блоками. За такою схемою, на голосування парламенту будуть винесені тільки ті поправки, на яких будуть наполягати депутати і які не враховані профільними комітетами.
"Я сподіваюся, що у нас буде достатня кількість часу, щоб завтра за умови продовження робочого дня розглянути 3 згадані законопроекти. Крім того, я хочу підтвердити, що у нас є ще десяток законопроектів, які ми повинні прийняти до кінця пленарного тижня . Це серйозні документи, які вимагають комплексного підходу. Я сподіваюся, що в п'ятницю ми встигнемо прийняти їх і успішно завершити сесію", - додав він.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас