ВР скасувала обов'язковий техогляд авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ВР скасувала обов'язковий техогляд авто

Казна та Політика
10299
Верховна Рада України (ВР) сьогодні, 5 липня, прийняла у другому читанні і в цілому президентський законопроект, що передбачає скасування обов'язкового технічного огляду для легкових автомобілів, які не використовуються в комерційних цілях.
Відповідний проект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень" (№8397 від 15.04.2011 р.), ініційований главою держави, підтримали 262 народні депутати.
Прийнятий законодавчий акт також скасовує вимогу обов'язкової наявності у водія дорожнього (маршрутного) листа та нотаріально завіреної довіреності на управління транспортним засобом; усуває Державтоінспекцію МВС України від проведення обов'язкового технічного контролю транспортних засобів і передачу цих повноважень суб'єктам господарювання; істотно спрощує порядок проходження обов'язкового технічного контролю для інших транспортних засобів.
Нагадаємо, 31 травня ц.р. ВР прийняла за основу проект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень" (№8397 від 15.04.2011 р.), тоді його підтримали 253 народні депутати.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас